• Zeer geslaagde eerste pubquiz voor Mifano leden

  11 apr 2021
 • Op zaterdag 10 april vond de eerste Mifano pubquiz plaats. Maar liefst 76 deelnemers zaten om 19.45 klaar achter hun computer, laptop, ipad of telefoon. Vanaf 19.15 was de organisatie druk bezig om iedereen met de juiste programma's online ter krijgen en dit lukte dus er kon op tijd gestart worden. 

  De quiz werd gepresenteerd door Tosca van de Molen en La-Vie Vinken en de organisator Manou van der Linden zat klaar om antwoorden te ontvangen, voor de puntentelling, foto's te beoordelen en allerlei andere taken. 

  Er werden vragen gesteld op allerlei gebied, natuurlijk over Mifano, maar ook over voetbal in zijn algemeenheid, muziek, de kantine, de sponsors  etc etc. Na elke vraag konden de deelnemers zien of men gestegen of gezakt was en op welke plek men stond. Zo ontstond er een spannende strijd met steeds wisselende koplopers.

  De quiz werd uiteindelijk gewonnen door Dirk Borst, of hij hulp had is niet bekend want Dirk was wel heel goed met zijn antwoorden maar kreeg de camera niet aan. De tweede plaats met een minimale achterstand was voor Siem en Daan Jansen en de derde plaats was voor Sorin Meulendijks en Björn Pieters. Het achtste heeft blijkbaar nog meer kwaliteiten dan die reeds bekend zijn.

  Hartelijk dank aan de organisatie, Manou, Tosca en La-Vie (en eventueel anderen die meegeholpen hebben). Het was een leuke avond die prima was georganiseerd en werd gepresenteerd. Ook dank aan de Plus voor het beschikbaar stellen van de borrelboxen.