• vv Mifano zoekt vrijwilligers voor het onderhoud van de accomodatie

    1 jun 2022
  • Voetbalvereniging Mifano beschikt over een schitterend sportpark, wat zeer goed onderhouden wordt door de gemeente, maar ook voor een groot gedeelte door eigen vrijwilligers. Aangezien het vrijwilligerskorps betreffende het onderhoud van de accommodatie al jaren hoofdzakelijk bestaat uit eenzelfde groepje 65-plussers is uitbreiding of aanvulling van een nieuwe generatie 60/65-plussers meer dan welkom.

    Sterker nog, de nood qua medewerking van accommodatievrijwilligers is hoog mede vanwege het feit tijdens de jaarlijkse zomerstop door ‘buurman’ hotel HUP veelvuldig een beroep wordt gedaan op de accommodatie van sportpark ‘De Ark’, gelegen aan de Goorsedijk te Mierlo.

    Het bestuur van v.v.Mifano is dus naarstig op zoek naar personen die beschikkende over wat vrije tijd en het leuk vinden om samen op onze accommodatie in een leuke sfeer wat werkzaamheden te verrichten (tegen een vrijwilligersvergoeding).     

    De tijdstippen en werkzaamheden vanzelfsprekend in goed overleg. Voor meer informatie of een reactie, neem dan contact op met Peter Verberne (tel. 06-51157939 of per mail naar info@geluidsisolatie.com).