• Met ontsteltenis hebben wij vandaag kennisgenomen dat onze vrijwilliger Ans van Oeffel plotseling is overleden.

  Ans was, reeds 21 jaar lang, een actieve, enthousiaste, op en top vrijwilliger bij Mifano. Elke zaterdag stond ze paraat om de spelers van Mifano en de bezoekende clubs te ontvangen. Daarnaast zorgde ze er voor dat de kleedkamers er op en top uit zagen en de benodigde zaken geregeld waren om de wedstrijden te kunnen laten starten.  

  Op zondag fungeerde Ans als gastvrouw wanneer het vaandelteam van Mifano thuis speelde. Ze zorgde voor het reilen en zeilen, ontving het bestuur van de tegenstander, de scheidsrechter en zorgde tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd dat men niets tekort kwam. Het spelertje van de week werd samen met haar Jan in de “watten” gelegd.

  Als er iets speciaals te doen was bij Mifano, waren Ans en haar man van de partij of stonden paraat. Je deed nimmer tevergeefs een beroep op haar.

  In september 2016 werd Ans door Mifano onderscheiden met de waarderingsspeld voor al haar fantastische inspanningen voor Mifano.

  Het overlijden van Ans zal een groot gemis en aderlating zijn voor haar man en haar gezin maar zeker ook voor Mifano.  

  Ans, namens alle leden van Mifano, vrijwilligers en bestuur ontzettend bedankt voor wat je voor Mifano betekend hebt. Wij wensen Jan en zijn gezin heel veel sterkte toe in de komende tijd.