• Update uitstel Algemene ledenvergadering en huldiging jubilarissen

  11 feb 2021
 • Zoals bekend is het nog niet mogelijk om de jaarvergadering op korte termijn te organiseren. Het Bestuur heeft overwogen om de jaarvergadering dan maar digitaal te houden maar ziet daar toch van af. De belangrijkste reden is dat de jaarvergadering voornamelijk wordt bezocht door oudere leden en we denken dat een groot deel van die leden niet deel kan nemen als de jaarvergadering digitaal plaatsvindt. De jaarvergadering wordt daarom uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

  Een van de belangrijkste onderwerpen van de jaarvergadering is de financiële verantwoording door de penningmeester. De penningmeester heeft het financiële overzicht klaar en mochten er leden zijn die dit in willen zien kunnen zij een afspraak maken met de penningmeester. Je kunt hiervoor zelf de penningmeester benaderen.

  Ook de huldiging van de jubilarissen kan nog niet op korte termijn plaatsvinden. Maar zoals eerder aangekondigd worden de jubilarissen zeker niet vergeten en zullen zij later dit jaar onderscheiden worden. 

  Hopenlijk komen we snel aan beide activiteiten toe.

  Het Bestuur