• De wedstrijd SV de Braak – Mifano eindige in een 4-3 overwinning voor SV de Braak met doelpunten van Mohamed El Maach, Zohir EL Maach en Luuk van Stiphout (2x)  voor SV de Braak en Michiel Jansen, Floris van Hertrooij en Gijs Abels voor Mifano.

    Op een zonnige middag namen de nummers 6  (SV de Braak) en 4 (Mifano) van de ranglijst het tegen elkaar op in het stadion van Helmond Sport. De druk was hoog want ze doen beide nog enigszins mee voor de prijzen. Wie vandaag ging winnen deed in de 4e klasse G goede zaken. Mifano begon fel aan de wedstrijd maar de eerste beste kans was voor SV de Braak. De keeper van Mifano, Rick van Hoof wist het tij te keren. In de 20e minuut weer een goede redding van de Mifano keeper na een stevig schot van Robberecht. In de 25e minuut werd een aanval opgezet via een mooie combinatie  van Emre Bars naar Mohamed El Maach, die de bal in de uiterste hoek van het Mifano doel dirigeerde, waarbij de 1-0 op het scorebord kwam. In de laatste minuten van de wedstrijd kwam de doorbraak voor Mifano Na 3 corners op een rij werd de 4e succesvol. Rowan Verberne wist met de bal het hoofd te bereiken van Michiel Janssen die de bal goed geplaatst binnen kopte, 1-1.

    Terwijl de 1e helft SV de Braak de betere ploeg was draaide dit om in het begin van de 2e helft. In de 55e minuut kreeg Bram Ernest de kans om voor Mifano op voorsprong te komen. Zijn poging strandde op de keeper van de Braak. In de 63e minuut een kleine kans voor Gijs Abels. Zijn bal ging naast het doel. Een minuut later raakte de bal in een kluts in het 16 metergebied van Mifano. Het was uiteindelijk Luuk van Stiphout die zorgde voor de 2-1. In de 75e minuut werd een aanval opgezet door de goed invallende Kevin Latijnhouwers. Hij speelde de bal in de voeten van Niels Couwenberg die de bal strak voorzette, waarna Floris van Hertrooij de gelijkmaker binnenschoot, 2-2. Direct hierna werd andermaal vanuit een assist van Kevin Latijnhouwers gescoord door Mifano. Het was uiteindelijk Gijs Abels die voor de voorsprong zorgde, 2-3. Twee minuten later bestrafte de scheidsrechter Mifano met een penalty na een vermeende overtreding. Deze werd door Zohir El Maach snoeihard via de onderkant lat binnen geschoten waarna beide teams weer op gelijke stand kwamen. Mifano ging volop in de aanval om de overwinning binnen te slepen. Echter 5 minuten voor tijd was het andermaal Luuk van Stiphout die de eindstand op 4-3 bracht met een mooie kopbal. In de laatste minuut kreeg Rowan Verberne nog de kans om de gelijkmaker op zijn naam te zetten. Zijn poging mislukte uiteindelijk.

    Al met al een moeilijk te verkroppen verlies voor Mifano. Een gelijkspel was op zijn plaats geweest. Volgende week neemt Mifano het op tegen de nummer één HVV.