• Mifano mocht vandaag voor de eerste competitiewedstrijd aantreden uit tegen SSE. Een tegenstander waar mifano het vaak erg moeilijk tegen heeft.

    Het begin van de wedstrijd was SSE ook de bovenliggende partij. Na 7 minuten was de eerste kans voor SSE, maar de bal werd recht in de handen van de mifano doelman geschoten. Even later was er weer een grote kans voor SSE maar Bram Ernest kon de bal net weghalen voor de doellijn. Mifano kwam steeds beter in de wedstrijd. Na een kwartier spelen was de eerste kans voor mifano, maar het schot van Bas van Sinten ging helaas naast. Na 35 minuten spelen was het wel raak voor mifano. Na een voorzet van Bas van Sinten kon Maurice van Hoof van dichtbij de 0-1 binnen schieten. Net voor rust had Ton van der Linden nog een 100% kans, maar de keeper van SSE kon redding brengen. Na rust was de eerste kans voor SSE, maar het schot van Erwin Altena ging naast. Na 60 minuten spelen was het Michiel Janssen die met een kopbal de 0-2 scoorde, uit een corner van Maurice van Hoof. SSE kwam er niet echt meer uit, kansen werden er door hen weinig tot geen gecreƫerd. Na ruim 70 minuten spelen viel de 0-3 voor Mifano. Deze kwam op naam van Jorg Leenen. Na een voorzet van Rowan Verberne kon hij van dichtbij de bal binnen schieten. Net voor tijd had Jelle Kniepstra nog een grote kans om de 0-4 binnen te schieten, maar zijn schot ging naast.

    Een goed begin van de competitie voor Mifano. De 3 punten en de 0 gehouden. Volgende week komt Milheezer Boys op bezoek, hopen dat mifano dan de 3 punten in eigen huis kan houden.