• De uitwedstrijd tegen Rood-Wit 62 is geĆ«indigd in een prima overwinning voor Mifano, de wedstrijd werd met 2-4 gewonnen. Daar zag het na een half uur spelen niet naar uit, de ploeg kwam toen op een 2-0 achterstand. Met name door een hattrick van Bas van Sinten wist Mifano de achterstand om te buigen in een voorsprong. Ook Rowan Verberne wist een maal te scoren.

Na 10 minuten spelen had de stand 1-1 moeten zijn. In de 5e minuut gaf Rowan Verberne een prima voorzet maar de bal werd door Mick van de Burgt over het doel gekopt. In de 10e minuut kreeg Tim Poesen van Rood-Wit 62 een enorme kans toen hij vrij voor doel kwam, maar Rick van Hoof wist het schot te keren. In de 20e minuut dacht Bas van Sinten te scoren maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 22e minuut kwam Mifano op achterstand, een vrije trap werd goed gekeerd door Rick van Hoof maar uit de corner wist Tim Poesen te scoren. In de 28e minuut belandde een mooie lob van Rowan Verberne op de lat. Twee minuten later werd het 2-0, na een misser in de verdediging van Mifano wist Rens Gielen te scoren. Mifano leek even van slag en Rood-Wit 62 was feller maar  vlak voor rust wist Mifano de belangrijke aansluitingstreffer te scoren. Via Wouter Koolen kwam de bal bij Bas van Sinten die even te lang leek te wachten maar toch wist te scoren.

De tweede helt verliep geheel anders dan de eerste helft. Mifano was de gehele 2e helft beter. In de 51e minuut werd het 2-2 door Bas van Sinten, die een voorzet van Floris van Hertrooij direct op zijn slof nam en hard binnenschoot. In de 70e minuut belandde een voorzet van Bas van Sinten bij Wouter Koolen maar zijn inzet ging via  de keeper langs. In de 78e minuut kwam Mifano op voorsprong. Een lange pass van Luc Swinkels kwam bij Rowan Verberne. Hij wist zich los te rukken van een verdediger van Rood-Wit 62 en schoof de bel beheerst langs de keeper. Het werd even spannend maar in de 83e minuut wist Bas van Sinten zijn derde doelpunt te maken. Gijs Abels gaf de bal prima breed op de vrijstaande Bas die wederom beheerst bleef en scoorde.

Zo eindigde de wedstrijd na een prima tweede helft in een verdiende overwinning. Laten we hopen dat Mifano de goede lijn door kan zetten. Volgende week speelt Mifano thuis tegen ASV. Aanvang 14.30