• Ondanks dat het voetbal vanwege Covid-19 landelijk op amateur gebied op een laag pitje staat, toch goed nieuws voor voetbalvereniging Mifano. Het bestuur van de rood-witte voetbaltrots uit Mierlo bereikte namelijk met de heer Wim van Doornmalen van de gelijknamige PLUS Van Doornmalen een overstemming voor een drie jarig contract als nieuwe hoofdsponsor van de plaatselijke voetbalvereniging uitkomend in de 4e klasse KNVB.

   Supermarkt PLUS Van Doornmalen, gevestigd aan de Dorpsstraat 168 te Mierlo, volgt hiermee Verbakel Party & More op. De voormalig hoofdsponsor zal wel op een andere wijze betrokken blijven bij de club die haar thuis heeft op sportpark De Ark aan de Goorsedijk.

   “Als plaatselijk ondernemer staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel en spelen wij graag een rol binnen de gemeenschap van Mierlo. Uit maatschappelijk oogpunt sluit een vereniging als Mifano dan ook prima aan bij onze doelgroep. Een actieve vereniging, met een groot ledenbestand van jong tot oud, ondersteund door veel vrijwilligers. En dan ook nog Nederlands volkssport nummer 1. Wij zijn trots om hier als nieuwe hoofdsponsor vanaf de zijlijn een nog grotere rol in te spelen”, aldus Wim van Doornmalen, eigenaar van PLUS Van Doornmalen die samen met bedrijfsleider Ron van Kessel zaterdag jongstleden een bezoekje bracht aan het fraaie sportpark van Mifano.

   

  Mifano voetbalboek

  Ook Mifano-voorzitter Peter Verberne is bijzonder content met PLUS Van Doornmalen als nieuwe hoofdsponsor van de ambitieuze voetbalvereniging. “Het is een prachtig vervolg van onze fijne samenwerking op sponsorgebied. PLUS was namelijk al langer actief als sponsor van de J019, een seniorenteam en één van de sponsors die trainingspakken en coachjassen mogelijk maakte voor ons gehele vrijwilligerskorps. Ook hadden we een succesvolle samenwerking tijdens het uitbrengen van het speciale Mifano-voetbalboek waarvoor bij de PLUS voetbalplaatjes gespaard konden worden. Als nieuwe hoofdsponsor zullen zij ons vandelteam geheel in het nieuw steken. Van trainingsoutfit, sporttassen tot wedstrijdkleding. We kunnen bijna niet wachten tot we weer met zijn allen kunnen gaan voetballen”, zo vertelde Mifano-voorzitter Peter Verberne afgelopen zaterdag op sportpark De Ark zichtbaar trots de nieuwe voetbaloutfit van Mifano 1 tonend aan Mifano’s nieuwe hoofdsponsor PLUS Van Doornmalen.

   

  Foto: v.l.n.r. Mifano voorzitter Peter Verberne, Wim van Doornmalen en Ron van Kessel aan)

   
  What do you want to do ?
  New mail