• Op een natte, winderige en gure avond heeft Mifano onnodig en zuur puntverlies geleden tegen MVC. Daar zag het een uur lang helemaal niet naar uit maar een hectische slotfase leidde tot het gelijkspel.

    MVC begon enthousiast maar de eerste kans was voor Mifano. De kopkans voor Niels Couwenberg trof echter geen doel. In de 15e minuut kreeg MVC een strafschop maar deze werd heel goed gekeerd door Jesper van Hoek. Hierna was het al Mifano wat de klok sloeg. De ploeg kreeg de ene na de andere goede kans maar deze gingen allemaal verloren. Tot de 45e minuut. Na een mooie aanval kwam de bal via Rick van de Wijdeven bij Wouter Koolen die de bal hard binnen schoot.

    Meteen na rust werd het 0-2. Na een hele goede voorzet van Nordin de Kort kon wederom Wouter Koolen van dichtbij scoren. Even later was het bijna 0-3 maar het schot van Niels Couwenberg ging tegen de paal. Hierna werd het spel minder en na 75 minuten kwam MVC op 1-2 toen de bal na een corner werd binnengekopt. MVC had wind mee en probeerde het met lange ballen maar echt gevaarlijk werd de ploeg niet. Het leek 1-2 te blijven tot de 89e minuut. Een speler van MVC ging achter een kansloze pass aan, liep tegen keeper Jesper van Hoek op en tot verbazing van MVC en ontsteltenis van Mifano floot de scheidsrechter voor de tweede keer voor een strafschop. Deze werd nu wel benut waarmee de eindstand op 2-2 kwam.

    De volgende wedstrijd is aanstaande zondag thuis tegen BAVOS. Aanvang 14.30