• Het is Mifano niet gelukt de uitwedstrijd tegen Milheezer Boys te winnen. De wedstrijd eindigde in 0-0. Een terechte uitslag, beide ploegen konden geen aanspraak maken op een overwinning. De gevaarlijke momenten voor beide doelen waren op één hand te tellen.

    In het begin van de wedstrijd had Mifano een licht overwicht. In de 3e minuut schoot Luc Swinkels een vrije trap naast en in de 8e minuut ging een schot van Rowan Verberne over het doel. De allergrootste kans in de gehele wedstrijd was in de 21e minuut voor Milheezer Boys. De spits kwam geheel vrij voor doel en hij kon de hoek uitkiezen maar zijn zwakke schot ging recht tegen keeper Rick van Hoof. In de 32e minuut was er een van de weinige goede aanvallen van Mifano, een voorzet van Rowan Verberne kon nog net door een verdediger over de achterlijn worden gewerkt, en de daarop volgende corner werd door Kevin van Elven tegen de lat gekopt. Zowel Mifano als Milheezer Boys kregen voor rust nog een kleine kans maar beide ploegen wisten deze niet te benutten.

    In de tweede helft was het allemaal nog minder gevaarlijk. Mifano probeerde te combineren maar dit lukte maar matig. Milheezer Boys probeerde het vooral met lange ballen op de spitsen maar de thuisploeg wist ook niet meer echt gevaarlijk te worden. Het gevaarlijkste moment was in de 71e minuut via een afstandsschot van Mick van de Burgt maar dat ging via de lat over. En zo kabbelde de wedstrijd naar een logische 0-0 eindstand.

    Mede door de andere uitslagen vandaag heeft Mifano nog volop kans op deelname aan de nacompetitie. Een vierde plaats in de eindstand is daarvoor waarschijnlijk voldoende. Mifano staat nu nog vierde maar zal de komende wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen om de voorsprong van 4 punten op de achtervolgers te behouden. Hopelijk krijgt Mifano snel de passie en het niveau van een paar weken geleden terug, dan kan er nog een mooie en spannende eindfase ontstaan. Om te beginnen aanstaande donderdag, dan speelt Mifano thuis tegen HVV, aanvang 19.15 uur. Aanstaande zondag speelt Mifano thuis tegen SSE, aanvang 14.30.