• Mifano wint de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-4.

  6 jun 2022
 • Mifano mocht vandaag aantreden tegen Bavos. Na 5 minuten stond Mifano al op achterstand na een goal van Jesper van Berlo. Mifano probeerde iets terug te doen, en via Bas van Sinten lukte dit ook na 20 minuten spelen. Mifano ging op zoek naar de voorsprong maar het geluk was niet aan de zijde van Mifano vandaag. Zo stuitte Rowan Verberne een aantal keer op de keeper van Bavos, en ging een bal van Bas van Sinten via de paal naast. Na rust dacht Mifano op voorsprong te komen, maar de goal van Gijs van der Wurff werd afgekeurd vanwege buitenspel. Bavos liet zich nog een keer zien, maar Jesper van Hoek bracht goed redding op het schot van Mike Verschuuren. Uiteindelijk was de voorsprong dan toch daar voor Mifano. Een schot van Rowan Verberne werd nog goed gered, maar de rebound was voor Gijs van der Wurff. Mifano had de goede smaak te pakken en maakte er ook snel 1-3 van. Een voorzet van Gijs Abels werd binnengeschoten door Bas van Sinten. De 1-4 kwam op naam van Rowan Verberne, een hard en goed schot was onhoudbaar voor de keeper van Bavos. Er was nog een grote kans voor Bram Ernest, maar zijn schot van afstand ging er net niet in. 

  Een goede afsluiter van een goed seizoen voor de ploeg van Frank van de Vijfeijken. Een mooie 3e plek behaald op de ranglijst. Gezien de uitslagen op de andere velden is het seizoen voor Mifano nu ten einde. 

   

  Twee routiniers stoppen in de selectie van Mifano

   Dit was de laatste wedstrijd van Maurice van Hoof. Twaalf jaar, met meer dan 200 wedstrijden en ruim 100 goals, kwam hij uit voor het vaandelteam van Mifano. Vele facetten heeft hij in deze jaren meegemaakt van kampioenschap, degradatie en promotie tot het uitgeroepen zijn tot beste club in de regio Helmond op het ED amateurvoetbalgala 2011. Maurice gaat verder voetballen bij zijn vrienden in een van de lagere elftallen van Mifano.

   Ook voor Paul Donkers, steun en toeverlaat in de verdediging van Mifano, was dit de laatste wedstrijd. Hij debuteerde in het seizoen 2013/2014, en droeg negen jaar het shirt van het vaandelteam van Mifano. Paul mocht de promotie meemaken naar de 4e klasse in het seizoen 2014 – 2015. Ook Paul blijft actief bij zijn vrienden in een van de lagere elftallen.