• Mifano heeft de goede seizoenstart voort kunnen zetten. De thuiswedstrijd tegen ONDO werd met 3-1 gewonnen. De ruststand was 1-1. De wedstrijd begon met een kort woord door voorzitter Peter Verberne en met de minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van ere-voorzitter Cor Vreven en Ans en Jeroen van Oeffel.

    In het eerste kwartier was Mifano de iets betere ploeg. Mifano was vooral gevaarlijk via een aantal voorzetten van Rowan Verberne. In de 11e minuut kwam een voorzet van Rowan via de keeper terecht bij Maurice van Hoof, die beheerst scoorde. Een jubileum voor Maurice want dit was zijn 100e doelpunt voor Mifano 1. Hierna ging de wedstrijd meer gelijk op, met aan beide kanten weinig grote kansen. ONDO kwam in de 30e minuut enigszins verrassend op 1-1 toen een afgeslagen bal door Thijs Haasen in de uiterste linkerbovenhoek werd geschoten. Even later kwam ONDO bijna op 1-2 maar keeper Rick van Hoof wist uitstekend te redden. Dit was het laatste gevaarlijke moment in de eerste helft.

    Mifano kwam direct na rust op een 2-1 voorsprong. Mifano kreeg een vrije trap op ongeveer 25 meter van het ONDO doel en deze vrije trap werd snoeihard door Kevin van Elven in het doel geschoten. ONDO probeerde wel druk op het Mifano doel uit te oefenen en dit leidde tot een gevaarlijke kopbal die uitstekend werd gered door Rick van Hoof. In de 61e minuut kwam Mifano op 3-1. Na een goeie actie wist Bas van Sinten Rowan Verberne te bereiken en die schoot de bal uitstekend in de linkerhoek. Hierna speelde Mifano de wedstrijd rustig uit, het lukte ONDO niet om gevaarlijk te worden en dit was vooral ook een verdienste van de verdediging van Mifano die goed stond. In de laatste minuut was de laatste goeie kans in de wedstrijd voor Rowan Verberne maar de bal ging over. Uiteindelijk een verdiende overwinning waardoor Mifano na 4 wedstrijden op 10 punten staat.

    Volgende week speelt Mifano uit tegen Bruheze. Hopelijk kan de goeie reeks wedstrijden worden voortgezet.