• In een zeer doelpuntrijke wedstrijd heeft Lierop aan het langste wind getrokken. Na een matige eerste helft leek Mifano in de tweede helft terug te komen maar de doelpunten werden vandaag veel te gemakkelijk door Mifano weggegeven waardoor Lierop maar liefst 6 keer wist te scoren en uiteindelijk met 4-6 won.

    Lierop begon beter aan de wedstrijd en kreeg in het eerste kwartier al een paar goeie kansen. In de 16e minuut kwam Lierop op een 0-1 voorsprong en in de 28e minuut werd het 0-2 na een fout in de verdediging van Mifano. Mifano kon niet veel gevaar stichten maar in de laatste minuut van de eerste helft kwam Mifano toch op 1-2 door een doelpunt van Niels Couwenberg.

    Mifano begon veel beter aan de tweede helft en Mifano kreeg direct een paar kansen. In de 67e minuut werd een schot van Niels Couwenberg van de lijn gehaald maar de daaropvolgende corner werd wel een doelpunt door Niels Couwenberg. Mifano leek klaar om op jacht te gaan naar de overwinning maar in de 73e minuut scoorde Lierop 2-3. Drie minuten later was het alweer 3-3 toen Niels Couwenberg een voorzet van Rick Smeets achterwaarts binnenkopte. De wedstrijd kon alle kanten op maar het was Lierop dat in de 76e minuut weer op voorsprong kwam en in de 85e minuut werd het 3-5. Het leek weer even spannend te worden toen een speler van Lierop in eigen doel kopte. Het was echter Lierop dat in de laatste minuut nog een keer wist te scoren.

    Jammer dat vandaag de doelpunten te gemakkelijk werden weggegeven. Door de nederlaag zakte Mifano terug naar de middenmoot. Hopelijk dat volgende week de weg omhoog weer gevonden kan worden. Mifano speelt dan uit tegen Rood-Wit 62, aanvang wedstrijd 14.30.