• Gisteren, 24-02, werden we door Helmond Sport uitgenodigd om met onze gehele JO10 afdeling op bezoek te komen tijdens de wedstrijd Helmond Sport - Jong Utrecht. Naast alle kinderen en trainers, waren er ook veel ouders meegegaan en was het een gezellig drukte. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-0 overwinning.

    In totaal 11 spelers mochten met de spelers van Helmond Sport mee het veld oplopen, wat een geweldige ervaring. In de rust was het de beurt aan onze penaltykillers. Van elke JO10 team mocht één speler penalties schieten op de keeper van Helmond Sport. Liza was de eerste die scoorde en daarna vlogen er ballen in de kruising, op de lat, op de paal en soms ook in de handen van de keeper.

    Maar we hadden ook nog een VIP gisterenavond! Kyano, de keeper van JO10-2, was Fan of de Match tijdens deze wedstrijd. Deze unieke ervaring werd geheel verzorgd door FC Robinstijn, een mooi initiatief dat al sinds 2009 wekelijks kinderen in het zonnetje zet, een wens laat vervullen of een bijzonder moment laat ervaren. En dat allemaal tijdens, of rondom voetbalwedstrijden. Hij mocht mee het veld op en de wedstrijdbal dragen, mocht de wedstrijd vanuit de businesslounge bekijken en na de wedstrijd mocht hij met alle spelers op de foto. Als klap op de vuurpijl kreeg hij ook nog een bal mee die door elke speler gesigneerd is!

    Helmond Sport en FC Robinstijn, bedankt voor de goede zorgen, we hebben ervan genoten met zijn allen!

    Bekijke meerdere foto's en filmpjes op Facebook en Instagram pagina's van vvmifano