• De dampen van het vuurwerk rondom de spannende derby van het vaandelteam tegen buurman Brandevoort waren nog maar amper vertrokken boven sportpark De Ark, of het volgende belangrijke gebeuren bij Mifano stond zondag 12 februari alweer op het programma. De huldiging van de jubilarissen. Maar liefst 13 namen van leden die een speciale mijlpaal hadden bereikt binnen Mifano stonden op het lijstje van Mifano-voorzitter Peter Verberne. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn maar de afwezigen houden zonder twijfel de felicitatie en presentje te goed tot een later moment.

    De koplopers van de club jubilarissen die werden toegesproken door voorzitter Peter Verberne waren de oud-bestuursleden Peter Lammers en Cor van der Westen, beiden jaren geleden voor hun inzet voor de Mierlose voetbalclub Mifano benoemd tot Lid van Verdienste. Zowel oud-voorzitter Peter Lammers als Cor van der Westen zijn inmiddels 70 jaar lid en volgen nog steeds de verrichtingen van de club waarvoor zij vele verdiensten hebben.

    Naast de trouwe Mifano leden Peter Lammers en Cor van der Westen met 70 jaar clubliefde achter hun naam stonden verder op het lijstje jubilarissen de namen van Frans Donkers (50 jr), Frank Meulendijks en Fred Smits (40 jr) en Gijs van de Boogaard, Ruud Lenssen, Martyn van de Linden, Rens Caris, Jelle Lammers, Rik Peters, Maikel van der Westen en oud-voorzitter en erelid Wim van Bokhoven (25 jr).