• Mifano heeft de thuiswedstrijd tegen Bavos met 4-2 gewonnen. Mifano miste vandaag een paar basisspelers maar toen het na een half uur spelen al 4-0 was leek het vandaag een monsterscore te worden. In de tweede helft zakte de ploeg echter sterk terug en Bavos bleef tot het einde toe knokken.

    Al in de 5e minuut kwam Mifano op 1-0 door een goede kopbal van Niels Couwenberg na een voorzet van Niels Vanhauten. In de 11e minuut werd het 2-0 door een doelpunt van Kevin Verberne na een steekpass van Hidde Dirk Kniepstra. In de 27e minuut scoorde Hidde Dirk Kniepstra 3-0 toen hij de bal na een afgeslagen corner binnen knalde. En in de 30e minuut was het al 4-0 door Niels Vanhauten die een dieptepass van Ton van der Linden knap binnenschoot. Mifano bleef dreigend, vooral ook door de veelvuldig goed opkomende Niels Vanhauten maar gescoord werd er niet meer in de eerste helft.

    De tweed helft van Mifano was van een behoorlijk lager niveau. En Bavos deed er nog een schepje bovenop ondanks de 4-0 achterstand. Mifano kreeg in de tweede helft nog twee kansjes maar Bavos kwam steeds meer aan de bal. In de 69e minuut leidde dat tot 4-1 door een doelpunt van Perry Verbakel. En in de laatste minuut wist Bavos nog een keer tegen te scoren door Jip Vereijken.

    Uiteindelijk een goeie overwinning voor Mifano dankzij een uitstekende eerste helft.

    Volgende week speelt Mifano uit tegen ASV 33. Aanvang wedstrijd 14.30