• In een goed bezet Mifano-Paviljoen op sportpark De Ark werd afgelopen vrijdag 2 februari Michael van Goor bekend gemaakt als de 15e Prins van Mifano. Zijn zwager en oer-Kersepit Stefan Bijnen werd gepresenteerd tot de Adjudant van de gloednieuwe Prins van Mifano.

    Voorafgegaan door de gemaskerde Raad van Elftal en de lieftallige rood-witte Mifano dansmariekes werd rond de klok van kwart voor tien tot verrassing van velen de echte Mifano-man Michael van Goor bekend gemaakt als de opvolger van Maikel van Hoek, de Prins van Mifano 2023.

    De eerste persoonlijke onderscheiding die Prins Michael d’n Urste mocht uitreiken was aan dansmarieke Marloes, de vrouw van Prins Michael. Ook werden natuurlijk onderscheiden de Prinsen en andere veren van de aanwezige carnavalsverenigingen De Kersepit, De Houtse Kluppels en De Rampetampers.

    Het Mifano’s Dolle Ballenbal 2024 gaat de boeken in als een hele gezellige geslaagde avond. Met dank aan de dames van de activiteitencommissie, de aanwezige delegaties van genoemde carnavalsverenigingen, vrijwilligers, het DJ duo Dubbel Trubbell en de vele feestvierders. Maar vooral ook dank aan de gloednieuwe Prins Michael d’n Urste die afgelopen vrijdagavond meer polonaises heeft gelopen dan tijdens zijn gehele voetbalcarrière bij Mifano doelpunten heeft gescoord!