• Maikel van Hoek is glorieus winnaar geworden van de Mifano kaartavonden. Hij had op de voorlaatste kaartavond al een gigantische voorsprong maar wist deze zelfs nog wat uit te breiden op de finaleavond. Maikel behaalde maar liefst 443 punten.

    De laatste avond werd het meeste punten behaald door Peter Althuizen. Tweede werd Tonnie Slits en de derde plek was voor Ria van Hoof.

    In het algemeen klassement werd debutant Jet van Meulekom tweede. De derde plaats was voor Peter Althuizen, vierde werd Frans Althuizen en de vijfde en zesde plek waren voor Hanny Merkx en Daniël Geesing. Deze kaarters wonnen allemaal een van de prachtige prijzen die Theo en Rosa geregeld hadden. Net buiten de prijzen vielen Marcel van Hoof, Esther Verberne, Rosa van de Westen, Truus Althuizen en Peter Verberne.

    Het Bestuur dankt René Toonders en Geert van Hoof voor de jurering en puntentelling, Theo en Rosa voor het verzorgen van de prijzen voor zowel het kaarten als de loterij en Janneke van Deursen voor de prima bediening. Het was weer een gezellig evenement en we hopen dat alle deelnemers volgend jaar weer aanwezig zijn. We vernamen dat enkele jongere leden bezig zijn om het rikken onder de knie te krijgen en het zou heel leuk zijn als er volgend jaren enkele nieuwe kaarters komen.