• Afgelopen zondag zijn de volgende 2 jubilarissen gehuldigd en gefeliciteerd door de voorzitter van Mifano

  50 jaar lid
  Maarten Verbruggen

  Maarten heeft jarenlang gespeeld in het 8e en de Veteranen C. Voor die periode heeft Maarten echter ook in de selectie gespeeld. Maar Maarten heeft meer gedaan, hij is in diverse perioden bestuurslid geweest bij Mifano. Voor al zijn verdiensten voor Mifano is Maarten benoemd als lid van verdienste. Maarten kom wekelijks nog kijken naar Mifano 1 en blijft zo betrokken bij Mifano.

  80 jaar lid
  Cas van de Vossenberg

  Dit betreft een uniek moment. En niet alleen in de geschiedenis van Mifano. En wel een jubileum van een lid dat maar liefst 80 jaar lid is van Mifano. Een prachtige en zelden vertoonde mijlpaal.

  Cas werd lid van Mifano toe hij 10 was, Mifano heette toen nog MVC. Cas was een ouderwetse rechtsbuiten, supersnel, een goeie voorzet en iemand die gemakkelijk scoorde. Cas heeft dan ook vele jaren als vaste rechtsbuiten in Mifano 1 gespeeld. in de eerste jaren van het straatvoetbal heeft Cas nog meegespeeld het team van VWJC. En zelfs toen was hij nog razendsnel.

  Ook na zijn actieve periode bleef Cas een Mifano-man. Hij is nog steeds bij vrijwel elke wedstrijd van Mifano 1 aanwezig, zowel uit als thuis. Hij bezoekt niet alleen de wedstrijd maar is ook een vaste bezoeker van de derde helft met een aantal andere vaste en trouwe supporters. En ook bij andere evenementen bij Mifano is Cas vaak present. Cas is als echte Mifano man reeds jaren lid van verdienste. We hopen dat we Cas nog lang kunnen begroeten bij Mifano.