• Al weken ging het erover bij voetbalvereniging Mifano. Wie o wie zouden tot de genomineerden behoren en welk team of lid van Mifano zou op vrijdag 24 november 2023 tijdens de 1e editie van het Mifano’s Sportgala tot prijswinnaar worden uitgeroepen van één van de zes ludieke categorieën.

    Kosten noch moeite had de activiteitencommissie van v.v.Mifano gespaard om er een prachtige avond van te maken in het eigen clubhuis op sportpark De Ark. En het werd een prachtige en geslaagde avond met links en rechts behoorlijk wat glitter en glamour. Dat de dresscode aangepast was aan het soort activiteit bleek al spoedig toen de bezoekers over de rode loper het sfeervolle Mifano-Paviljoen betraden. De een was nog chiquer dan de ander. Smokings, galajurken en vlinderdasjes, het kon niet op tijdens het goedbezochte Sportgala bij Mierloos voetbaltrots Mifano.

    Een handje geholpen door DJ Joep zat de sfeer er al vroeg op de avond in. Zeker toen de genomineerden en prijswinnaars bekend werden gemaaktvan de zes categorieën, die stuk voor stuk best een ludiek tintje kenden.

    Trotse winnaars
    Het leukste team van de 3e helft (Mifano O23-1), De Zaag van het Jaar (Dirk Smits), De Schwalbe Koning van het Jaar (Maurice van Hoof), Mifano’s Kwartiertje (Stan Cuijten), De Schreeuwlelijk van het Jaar (Maikel van Hoek) en De Zanger van het Jaar (Jesse van Tiggelen). De zes categorieën waarvoor elk drie teams of leden waren genomineerd en uiteindelijk één winnaar later op de avond vol trots huiswaarts keerde met een speciale prijs.