• Beste leden van VV Mifano,

   

  De afgelopen maanden zijn we achter de schermen bezig geweest met een aantal ontwikkelingen binnen onze vereniging, waaronder het vernieuwen van ons algemeen beleid en ons jeugdbeleid. Wij vinden het belangrijk om bij het vormen van deze stukken ook onze leden en ouders hierin te betrekken en zijn daarom erg benieuwd naar uw mening, wensen en behoeften. Met behulp van de resultaten willen we zo goed mogelijk inspelen op de wensen en uitdagingen van onze leden en ouders.

  Daarom ontvangen jullie de komende dagen een enquête per e-mail, waarbij we over alle afdelingen binnen onze vereniging om uw mening vragen. We zouden het erg op prijs stellen als u de enquête invult, het kost u ongeveer 10 tot 15 minuten van uw tijd.

  Er is ook een enquête voor de spelers vanaf de JO13. Ben je een speler vanaf JO13 of ouder en wil je de enquête invullen? Vraag dan toestemming aan je ouders of vraag of ze deze samen met jou in willen vullen.

  Mochten er leden/ouders zijn die de enquête niet hebben ontvangen (check ook even uw spambox voor de zekerheid), maar mocht u de enquête toch in willen vullen, stuur dan een mailtje naar: algemeen@mifano.nl.

   

  Wij bedanken iedereen alvast voor de genomen moeite.

  Bestuur VV Mifano