• Het leek er heel lang op dat Mifano vandaag de eerste nederlaag van dit seizoen zou lijden. De ploeg kwam in de wedstrijd tegen Bruheze met 2-0 achter maar het lukte toch om alsnog een gelijkspel in de wacht te slepen.

    De eerste gevaarlijke momenten voor beide doelen waren via afstandsschoten. In de 3e minuut werd een ver schot goed gekeerd door Rick van Hoof en in de 5e minuut miste een goed schot van Maurice van Hoof het doel. In de 9e minuut zeilde een verre voorzet van Rowan Verberne via de lat naast. Hierna werd Bruheze sterker. In de 16e minuut werd een kopbal na een corner door Wouter Koolen op de doellijn gered. In de 26e minuut kwam Bruheze op voorsprong. Een lange hoge bal kwam bij Robin Kemper die scoorde. Even later was er een ver afstandsschot van Johan van Lierop dat tegen de kruising spatte. Bruheze bleef de betere ploeg maar kwam niet meer tot scoren.

    Al snel in de 2e helft kwam Bruheze op 2-0 toen een voorzet door de verdediging van Mifano maar niet kon worden weggewerkt en door een Bruheze speler kon worden ingeschoten. Mifano leek een moeilijke wedstrijd tegemoet te gaan maar een minuut later was het plotseling 2-1. Na een corner van Stefan Schippers kwam de bal weer terug bij Stefan, die vanaf links in het strafschopgebied kon dribbelen en scoren. In de 61e minuut was Bruheze weer heel gevaarlijk maar de kopbal ging net langs, net zoals de bal na een kopkans voor Bas van Sinten een minuut later ook langs het doel ging.

    In de 64e minuut leek Mifano op 2-2 te komen door een doelpunt van Wessel Klunder maar de scheidsrechter had tot ieders verrassing ergens hands gezien van een Mifano speler. In de 68e minuut was er weer een grote kans voor Bruheze voor Robin Kemper maar zijn schot ging net langs. Mifano kwam steeds meer onder de druk van Bruheze uit en in de 87e minuut werd het tot grote vreugde van geheel Mifano 2-2. Twee buitenspel staande spelers van Mifano lieten de bal slim lopen, waarna deze bij de niet buitenspel staande Rowan Verberne kwam. En die wist via een prachtige boogbal in de linkerbovenhoek de gelijkmaker te scoren. Een gelijkspel waarmee iedereen van Mifano tevreden mee was.

    Volgende week speelt Mifano thuis tegen SV Brandevoort.