• 550 jeugdvoetballers actief tijdens Ludwig Senders Memorial

  9 jun 2024
 • Aankomend weekend zaterdag 15 juni en zondag 16 juni zullen maar liefst 70 teams met in totaal 550 jeugdvoetballers op sportpark De Ark in Mierlo deelnemen aan het Ludwig Senders Memorial. De toegang tot beide toernooidagen, georganiseerd door voetbalvereniging Mifano is gratis.

  Op zaterdag 15 juni is het de beurt aan de jeugd van JO7, JO8 en JO9. De dag erna, zondag 16 juni komen de categorieën JO10 en JO11 in actie komen tijdens het toernooi vernoemd naar de jaren geleden overleden Mifano-jeugdvoorzitter Ludwig Senders.

  Aanvang toernooi op zaterdag is 10.00 uur (prijsuitreiking 14.30 uur) en op zondag om 9.30 uur. De prijsuitreiking op zondag is omstreeks 13.30 uur mede met het oog op de EK-wedstrijd Nederland tegen Polen, live uitgezonden op het grote scherm in het Mifano-Paviljoen.

  Naast teams van de organiserende thuisclub Mifano uit Mierlo komen vele andere teams uit Brabant, Limburg en zelfs België in actie op het sportpark gelegen aan de Goorsedijk in Mierlo. Een mooie gelegenheid voor een bezoekje aan de LSM-toernooien en van dichtbij te genieten van de voetbaljeugd van 6 tot en met 11 jaar. Want ook bij Mifano geldt: ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.

  Naast het voetbal op de groene grasmat zal tijdens beide dagen een springkussen aanwezig zijn en zal er door de vrijwilligers gezorgd worden dat de inwendige mens niets te kort behoeft te komen. Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni LSM-toernooi op sportpark De Ark, Goorsedijk te Mierlo. Gratis toegang.