Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Mifano laat dure 3 punten liggen in thuiswedstrijd tegen SJVV.

Mifano verliest de thuiswedstrijd tegen SJVV met 1-2 en laat 3 hele dure punten liggen.

 

Er werd erg goed begonnen aan de wedstrijd door Mifano, en zo kwam het na 17 minuten ook verdiend op voorsprong. Na een overtreding binnen de 16 mocht Michiel Janssen aanleggen voor een penalty, deze schoot hij onberispelijk binnen en Mifano kwam op 1-0.

 

Supporters hadden al een grotere uitslag in gedachten, want Mifano bleef aanzetten naar voren. SJVV verdedigden telkens met 10 man, en voetbalden erg achteruit. In de 45e minuut dacht Mifano de voorsprong uit te breiden, maar de goal van Mayco Verrijdt werd afgekeurd.

 

Na rust was het SJVV wat aan ging zetten, en Mifano wat terug uit ging voetballen. SJVV heeft de hele wedstrijd amper kansen gecreëerd, maar toch kwam het op gelijke hoogte. Stefan van de Akker stond helemaal vrij in het 16-meter gebied en kon zo gemakkelijk de 1-1 maken.

 

Mifano moest weer vooruit en opzoek naar de 2e goal. Toch was het SJVV wat via een vrije trap op voorsprong kwam. Een goed genomen vrije trap zorgde er voor dat er een 1-2 tussenstand op het scorebord stond. Er werden hele kleine kansen gecreëerd door Mifano, maar meer dan dat was het ook niet.

 

Dirk Borst was nog erg dichtbij de 2-2, maar zijn bal belande net over het doel.

 

Mifano heeft zichzelf vandaag te kort gedaan, en verliest erg dure punten tegen SJVV. Mifano was erg slordig aan de bal, en tegenover de afgelopen weken werd er vandaag weinig gecreëerd voorin. Volgende week de uitwedstrijd tegen RKPVV. Een zware wedstrijd, die Mifano moet winnen om aansluiting met de top te behouden.