Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Winst voor Mifano in thuiswedstrijd tegen RKPVV.

 

Op een warme oktober zondag heeft Mifano de thuis wedstrijd tegen RKPVV met 1-0 gewonnen.

 

RKPVV begon erg sterk aan de wedstrijd en creëerde al snel meerdere kansen. Zij lieten duidelijk zien dat ze niet met minder dan 3 punten sportpark de Ark wilde verlaten. Mifano kwam er voetballend niet aan toe, en kansen waren er nauwelijks.

 

Toch was het Mifano dat op een 1-0 voorsprong kwam. Michiel Janssen ging in de 43e minuut mee naar voren en gaf een erg mooie voorzet op Maurice van Hoof. Hij wist met een prima schot de keeper te passeren. Zo stond er tegen de verhoudingen in een 1-0 voorsprong op het scorebord. Hiermee gingen beide teams ook richting de kleedkamer.

 

Na rust kwam Mifano fel uit de kleedkamer en werden er verschillende kansen gecreëerd. RKPVV bleef natuurlijk zoeken naar de gelijkmaker en kreeg hier ook regelmatig de kansen voor. In de 60e minuut was het keeper Stefan van der Westen die Mifano op de been hield met een hele goede redding. Toch was het Mifano wat in de 63e minuut op een 2-0 voorsprong had moeten komen. Helaas faalde Ton van der Linden 1 op 1 met de keeper.

 

Mifano dacht daarna alsnog te scoren, maar helaas werd de goal van Mayco Verrijdt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Het werd op het veld en naast de kant ook steeds onvriendelijker. Gele kaarten hier en daar, en vele overtredingen. RKPVV ging steeds meer richting de goal van Mifano voetballen om de gelijkmaker te forceren. Ook in de 84e minuut was het Stefan van der Westen die met een prachtige redding Mifano in de wedstrijd hield.

 

De scheidsrechter had het naar zijn zin en liet redelijk lang door voetballen. Zo was er in de 93e minuut een fantastische aanval van Mifano. Leroy Hees dacht na een prachtige hakbal van Ton van der Linden te scoren, maar ook deze werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 98e minuut kreeg RKPVV nog een goede kans, maar ook deze werd gestopt door Stefan van der Westen.

 

Een prima resultaat voor de mannen van Mifano, volgende week uit tegen Stiphout Vooruit. Hopen dat ze deze lijn kunnen doortrekken.