Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO15-2

JO15-2 kampioen

JO 15-2 ongeslagen voorjaarskampioen en winnaar Hans Manders trofee

 

Na diverse overwinningen moest het karwei afgelopen zaterdag geklaard gaan worden, uit bij Rood Wit. Echter geheel onverwacht stak Brandevoort ons de helpende hand toe, afgelopen woensdagavond werd er bij Mierlo Hout een inhaalwedstrijd gespeeld en Brandevoort JO15-4 heeft daar gewonnen met 1-2. De voorsprong met nog 1 wedstrijd te gaan was 4 punten...Kampioenuhhhh dus!

Toch gewoon lekker in het zonnetje gespeeld bij RW gisterenmiddag, zoals het hoort ook de laatste wedstrijd gewonnen en de champagne werd ontkurkt, alleen voor de leiding want die zijn ouder dan 18Tongue Out

Daarna met spoed terug naar Mierlo, en naar de mooi versierde platte kar, tochtje door Mierlo, kampioensmuziek en vele vuurfakkels verhoogden de sfeer. Langs de weg vele bekenden met een rood wit hart en het nodige applaus. Bij de Ark aangekomen hadden zich alle ouders, opa's en oma's verzameld en ook vele andere JO15 spelers-leiders-trainers. Mooie muziek en even lekker los op het podium voor de verdiende aandacht die erbij hoort.

 

Toen lekker buiten in het zonnetje, leider Arthur ging zijn hobby uitoefenen en een heerlijke BBQ volgde met de nodige drankjes.  Tussendoor nog een speech zoals het hoort van een bestuurslid en een beker voor alle spelers. Dit was de afsluiting van een zeer mooi seizoen. 

 

Een week eerder op de zeer geslaagde jeugddag was het team ook al gehuldigd omdat zij van alle jeugdteams de meeste punten hadden verzameld en de bijbehorende beker rouleert nu onder de spelers.

 

Nog een weekje trainen en dan rust voor iedereen! Lekker genieten mannen!!Cool

 

JO15-2 wint doelpuntrijke topper

 

Afgelopen zaterdag mocht de JO15-2 naar Mierlo Hout om het daar op te nemen tegen MH JO15-2. Zeker een topper te noemen, beide teams hadden tot dan toe alles gewonnen. Wij gingen met 13 spelers omdat Teun nog steeds geblesseerd was. Goed getraind en vol vertrouwen, wel her en der wat spelers die een beetje (veel) zenuwachtig waren. In het begin ging het mooi gelijk op, weinig echte kansen, beide verdedigingen stonden goed, de keepers werden nauwelijks op proef gesteld. Na 20 minuten moest Simon met een spierblessure naar de kant en hadden we nog 12 spelers over. 10 minuten voor de rust werd de bal door MH onderschept op het middenveld, een aanvaller kreeg de bal, schoot in de uiterste hoek en de 1-0 stond op het bord. Redelijk snel daarna een geweldige kans voor ons, een mooie lob eindigde op de lat en ging over. Hierna kreeg MH een vrije trap, deze ging in 1e instantie helemaal verkeerd, een speler van MH hield echter de bal binnen voordat hij over de achterlijn ging, gaf voor en daar stond een aanvaller vrij die de 2-0 maakt. Maar meteen daarna, een schitterende aanval van ons over links, een paar mooie combinaties, niemand van MH kon er een voet tussen zetten, mooie voorzet en daar tikte een speler van Mifano de 2-1 binnen.  Redelijk snel hierna floot de scheids voor de rust. In de rust iedereen gewoon rustig gebleven, wat drinken, schoenen weer goed vast, op het hart gedrukt dat wij erin moesten blijven geloven, hard werken, een team blijven. Al redelijk snel in de 2e helft scoorde MH de 3-1. Wat daarna gebeurde was heel mooi om te zien. I.p.v. hangende koppies en schouders werden de ruggen gerecht en de mouwen opgestroopt. Er werd ook gewisseld, een 4e spits erbij, 3 verdedigers. En het werkte, MH was het helemaal kwijt, we zetten flink druk en dat leverde 2 mooi uitgespeelde doelpunten op. Tussendoor werd er door ons ook nog een bal van de doellijn af gehaald. Daarna gevolgd door een benutte penalty, 3-4 stand. De verdediger terug erin en wel gewoon doorgaan. Bij MH liet men wel de koppies hangen en wij gingen door, de terechte 3-5 en 3-6 werden ook nog gemaakt na wederom mooi uitgespeelde aanvallen. Op het einde had er nog een penalty gegeven mogen worden, maar de goed leidende coach van MH vond het wel mooi geweest.

 

Een terecht applaus van de vele ouders, overige familieleden en vele andere Mifano mensen was op zijn plaats. Er is een mooie stap gezet….

Echter nog 5 wedstrijden te gaan, 15 punten te behalen.... of te verliezen.

Nu een weekje rust, daarna wacht Bruheze thuis op 6 april, 13:00 uur