Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G Geeft niet op

ZSV JO9-3 - Mifano JO9-2G

 

Vandaag stond de inhaalwedstrijd van 2 weken terug op het programma. Gelukkig was het weer vandaag stukken beter. En was de koffiedame er weer.

 

Voor het eerst dit seizoen speelde we een wedstrijd geleid door een jeugdscheidsrechter.

 

De machine moest vandaag op gang komen, het leek wel of we nog niet wakker waren. Daardoor kon het gebueren dat we snel tegen een 1-0 achterstand moesten kijken. Maar inmiddels is wel bekend dat we niet snel opgeven en dus vochten we dapper terug met resultaat waardoor de stand aan het eind van het eerste kwart op 1-1 stond.

 

Het tweede kwart werd goed gevochten en de spanning zat er goed in. Zelfs het publiek ging helemaal mee op in de wedstrijdspanning en liet van zich horen. We kwamen een paar keer goed weg door hulp van paal, lat of hoofd waardoor er geen tegengoal inging. Helaas werden onze kansen ook iedere keer gestopt waardoor dit deel doelpuntloos bleef.

 

In het derde deel van de wedstrijd struikelde een ZSV speler over een graspol en kreeg daar nog een strafschop voor ook nog tot ongeloof van de Mifano supporters. Deze werd nog benut ook, waardoor we de achterstand weer in moesten halen. Dit lukte nog voor het eind van het derde deel en daarmee kwam de stand weer op 2-2.

 

Voor het laatste kwart hadden we maar een missie, scoren om de 3 punten naar Mierlo te brengen. De defensie was goed op de hoede en de spitsen stonden op scherp. Er werden kansen gecreëerd die jammergenoeg eindigde tegen paal, lat of in de handen van de keeper. Soms werden er wat foutjes gemaakt, maar die konden allemaal hersteld worden. Mifano had duidelijk de overhand tot ongenoegen van ZSV-er Jan die dat liet horen via zijn "zachte" stem. 15 seconden voor het eind van het fluit signaal kon ZSV nog een aanval inzetten, gelukkig voor ons misslukte die.

 

Met gelijkspel op zak konden we weer richting Mierlo.