Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G trakteert op spannende wedstrijd!

Mifano JO9-2G - SPV JO9-1G

 

Gelukkig was deze week het koffiemeisje weer present (net als de zon) en had ze ons ook nog op wat lekkers getrakteerd! Zou JO9-2G ons ook weer op een mooie wedstrijd trakteren met mooi resultaat?

 

Het volledige team stond weer paraat om er vol tegenaan te gaan. Helaas hadden we snel een uitvaller voor de rest van de wedstrijd vanwege flinke buikpijn. Er werd goed gevochten en dat werd beloond door de eerste goal aan Mierlose zijde. SPV bleef alert en wist de gelijkmaker binnen te schieten. Maar de machine begon te lopen en kwamen we met 3-1 aan de leiding. Voor de eerste time-out wist SPV nog een doelpunt te maken.

 

Het tweede deel van de wedstrijd bleef doelpuntloos, maar dat kwam omdat Mifano vaak goed weg kwam. We hadden geluk met de lengte van de keeper die een hoge bal er toch nog uit wist te houden. Ook SPV kroop een paar keer door het oog van de naald. Dus spanning genoeg voor het publiek.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd ontbrak het aan de scherpte bij onze sterren. Er werden wat foutjes gemaakt en het liep niet meer zo lekker. Hier wist SPV van te profiteren door de gelijkmaker te maken. Mifano bleef vechten en wist  de voorsprong weer te nemen. Helaas konden ze die niet lang meer vasthouden. SPV kwam opgang en wist er zo nog 3 in te knallen.

 

Dus helaas geen winst (4-6), maar wel weer een mooie wedstrijd om te zien.