Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G zorgt voor tranen bij de tegenstander!

SV Brandevoort JO9-3 - Mifano JO9-2G

 

Wat was het vroeg vanochtend, het knollenveld nog bevroren, de bal was slap, geen koffiemeisje, maar JO9-2G stond er!

 

Vanaf het begin af aan, ondanks de kou, was Mifano warm. Kansen werden gecreëerd en doorbraken van Brandevoort werden geblocked. We hadden de zaakjes goed op orde. Beide teams kwamen niet tot scoren.

 

Na de eerste time-out bleven we vechten dat resulteerde in de eerste goal aan onze zijde. Mifano was aan de leiding en onze keeper bleef scherp netzoals de verdediging. Toch ging het in de laatste seconde voor rust mis. Brandevoort wist de gelijkmaker te maken.

 

Na rust werd er een fatsoenlijke bal in het spel gebracht waardoor onze talenten nog beter gingen voetballen. Wat kansen bleven onbenut, maar dat gold gelukkig ook voor Brandevoort. Door een gruwelijke fout van de keeper kwam Mifano op voorsprong, 1-2. Door de slordige spelhervatting van Brandevoort wist Mifano meteen na de aftrap al weer te scoren. Zo kwamen we met 1-3 voor.

 

Maar Mifano moest scherp blijven, want het was zeker geen gewonnen zaak. Dat bleek wel door het aantal doelpogingen van Brandevoort, die er gelukkig niet ingingen. Maar toch werd het weer billenknijpen toen Brandevoort tot scoren kwam. Maar Mifano heeft al vaker bewezen zich niet zomaar van het veld te laten spelen door een tegenslag. Vol energie werd de aanval ingezet wat toch menig blok en valpartij leidde. Met een goed schot op doel en het door de handen glippen van de bal zorgde voor een mooie 2-4 eindstand in het voordeel van onze sterren.

 

De eerste winst in de 2de klasse is een feit!