JO9-2G laat zien wat ze waard zijn!

Mifano JO9-2G - Gemert JO9-2

 

Het was een stormachtige dag vandaag en dat goldt zeker niet alleen voor het weer. Onze kanjers stormden 40 minuten lang met enorme inzet over het veld om te laten zien wat ze waard.

 

Voor beide teams was het de eerste wedstrijd in de 2de Klasse, Mifano gepromoveerd vanuit de 3de en Gemert vanuit de 1ste klasse.

 

Het goede spel van Mifano werd al snel beloond door het eerste doelpunt. Het veld werd goed klein gehouden en er werden volop kansen gecreëerd. Het was alleen niet voldoende om de voorsprong te behouden. Het deel eindigde in 1-2.

 

Maar we bleven vechten en het publiek bleef de billen bij elkaar knijpen. Helaas werd een paar keer de lat gevonden in plaats van het net. Het lukte Mifano om na flink ploeteren langs zij te komen, helaas viel de tegengoal al weer vrij snel.  Door knap keeperswerk werd een verdere voorsprong van Gemert voorkomen, waardoor de stand bij rust op 2-3 stond.

 

In het derde deel van de wedstrijd werd het harde werken voor Mifano niet beloond. Zowel Mifano als Gemert kwamen allebei een paar keer goed weg, maar toch lukte het Gemert om door onze defensie heen te breken en tot scoren te komen. de tussenstand werd 2-5.

 

Maar wij geven ons niet zomaar gewonnen en blijven knokken tot het bittere eind. Het publiek van de tegenstander werd bij sommige doelpogingen zelfs omver geschoten, het mocht helaas niet genoeg zijn. Uiteindelijk scoorde Mifano nog 1 keer. Eindstand 3-5 in een mooie wedstrijd die door beide teams goed gespeeld werd.

 

Dit geeft vertrouwen voor de rest van het seizoen.