JO9-2G mag weer aan de bak in oefenwedstrijd!

Mifano JO9-2G tegen Bruheze JO9-2G

 

Na een lange rust periode spande het er vandaag om of er gespeeld ging worden. De KNVB die alle wedstrijden aflast, maar het oefenwedstrijd programma valt daar niet onder.

 

Het was in alle opzichten een moeilijke start van het seizoen! Spelers die te laat zijn en vergeten om het wedstrijd shirtje aan te trekken. De Staf die het tactiek bord vergeet. De koffie pot die leeg is. Een lekke bal tussen het warmspeel materiaal. Het gladde speelveld waardoor menig speler er onderuit ging.

 

Mifano kwam moeilijk in het spel en stond al snel met 0-2 achter. Maar langzaam ontdooide de spelers ondanks de kou en de regen. We werden steeds aanvallender en konden steeds gerichter op het doel afstevenen. In het eerste kwart kwamen we toch nog tot scoren waardoor het 1-2 werd.

 

In het tweede kwart werd Mifano nog gevaarlijker, ook al wist Bruheze de eerste goal te maken ondanks een meters lange vlucht van de keeper richting de linker bovenhoek. We bleven toch doorvechten. Ineens begon de machine te lopen en knalde we er zo 5 achter elkaar in! 6-3 werd de rust stand.

 

Na rust haperde de machine weer een beetje waardoor we niet tot scoren kwamen. We wisten veel ballen van de doellijn te halen, maar toch lukte het steeds fanatieker wordende Bruheze om nogmaals te scoren.

 

Met een 6-4 voorsprong begonnen we aan het laatste deel van de wedstrijd die nog lang niet gewonnen was. Dapper bleven we strijden, maar helaas lukte het niet om de voorsprong in stand te houden. De wedstrijd werd uiteindelijk onbeslist. Het werd 6-6.