Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G moet in zwaarbevochten strijd verlies pakken

Mifano JO9-2G - SJO Helmondia-Mulo JO9-7

 

Op de morgen na de leuke Sinterklaas viering bij Mifano, mochten de spelers van JO9-2 weer aantreden. De vooruitzichten waren goed en niets wees erop dat het een moeizame wedstrijd ging worden.

 

Helaas kreeg Mifano al snel 2 doelpunten tegen. Dat bleek aan de ene kant even dodelijk voor de team moraal en moest de wedstrijd zelfs even stilgelegd worden. Maar na kort beraad hadden we toch weer een team op het veld staan. En kon de tegenaanval beginnen. Er werd flink gevochten om de bal. Daardoor lukte het om de achterstand weer in te halen en werd de tussenstand 2-2.

 

Na de korte drinkpauze en wat tactische tips van de trainers begon Mifano, zoals we gewend zijn, sterk. Er werd goed overgespeeld en de sptitsen gunde elkaar de doelkansen. De "Tank van Mierlo" wist de "verrekes goeie spits" van Mulo in bedwang te houden. En anders hadden we de keeper nog. Daardoor wist Mifano de leiding in de wedstrijd over te nemen en werd de tussenstand 5-3.

 

Als we dit vast wisten te houden, zou niets het kampioenschap van de kanjers in de weg staan. Maar we wisten ook dat Mulo-Helmondia gevaarlijk was. De kansen gingen heen en weer, maar helaas wist Mifano even niet tot scoren te komen en Mulo-Helmondia wel. Ze schoten zelfs zo hard op doel dat net voor het einde van dit deel, onze keeper zowat het loodje legde. De tussenstand werd hiermee 5-6.

 

Voor het laatste deel van de wedstrijd moesten we op zoek naar een nieuwe keeper, die de gevreesde kanonskogels durfde te trotseren. Niemand stond te popelen, maar toch was er 1 die niet bang was en de zware last op zijn schouders pakte. Er werd enorm gevochten, en Mifano nam in de opstelling wat extra risico door een van de spitsen op de helft van de tegenstander te laten staan om zo bij de counter gevaarlijk te kunnen zijn. Mifano was de eerste die scoorde waardoor de stand weer gelijk was. Helaas lukte het Mulo-Helmondia om nog 2 keer te scoren en miste Mifano nog een paar kansen.

 

Helaas voor JO9-2G hun eerste verlies van dit seizoen met 6-8, in een mooie zwaar bevochten wedstrijd. Volgende week mogen ze tegen een ander team van SJO Mulo-Helmondia hun revanche gaan pakken.