Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G Wint spannende 8ste competitie wedstrijd

Mifano JO9-2G - Deurne JO9-3

 

Vandaag mochten onze talenten weer een keer thuis aantreden tegen Deurne. Het was een frisse ochtend maar het flitsende spel zorgde ervoor dat de supporters het toch warm hielden.

 

De wedstrijd werd weer gespeeld in 3 delen. Vanaf het begin was de wedstrijd meteen spannend omdat de teams zeer aan elkaar gewaagd waren. Mifano was gelukkig wel het over grote deel van de wedstrijd in balbezit. Bijna hadden we een tegendoelpunt te incasseren maar gelukkig kon onze keeper in de herkansing nog net de bal van de lijn vissen. Mifano had nog een mooi schot op doel maar die eindigde helaas op de paal waardoor de tussenstand 0-0 bleef.

 

De eerste goal viel door goed teamwork van de spitsen. Schoot de ene gericht op doel en net toen de keeper dook veranderde de ander de bal van richting en was het prijs. En dat smaakte naar meer, Mifano bleef op jacht gaan naar de goals, maar ook Deurne deed zijn best. Uit eindelijk wist Mifano er nog 2 mooie goals uit te halen. En eindige de tussenstand op 3-0.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd brak het doelpunten festijn pas echt los. Binnen no-time vlogen er 3 schoten van Mifano in het net. Maar Deurne gaf niet op en bleef doorvechten. Dat werd beloond door 2 goals. Gelukkig wist Mifano daarna weer te scoren zodat Deurne niet al te dichtbij kwam voor een eventueel gelijkspel. Mifano werd wat vermoeid waardoor Deurne nog 2 maal de ruimte kreeg om tot scoren te komen.

 

Het was weer een mooie wedstrijd om te zien en de 7-4 winst was dik verdiend!