Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G wint met ruime cijfers!

Gemert JO9-4 - Mifano JO9-2G

 

Vandaag was weer een uitwedstrijd voor de sterren van JO9-2G. Dit keer mochten we aantreden tegen Gemert.

 

De voorspellingen waren dat het een regenachtige dag zou worden en dat klopte, alleen was het geen water maar doelpunten die het regende.

 

We speelde deze wedstrijd in 3 delen. Het eerste deel van de wedstrijd kwam moeizaam opgang. Het ontrbak aan de o zo belangrijke "Focus". Maar toch slaagde Mifano er in om Gemert al snel op een dikke achterstand te zetten. Ze scoorde dit deel van de wedstrijd al 7 keer.

 

In het tweede deel van de wedstrijd stond er voor Mifano een compleet nieuwe opstelling op het veld. En dat was te merken. Gemert wist vrij snel 2 keer te scoren. Gelukkig werd Mifano weer wakker en werd Gemert gestopt. Mifano ging weer goed opbouwen en wist er nog 2 doelpunten uit te persen. Gemert slaagde er ook nog 1 keer in om een goal te scoren en zo werd de stand op 3-9 gezet.

 

In het derde deel van de wedstrijd was Mifano weer scherp en voor dat we het wisten zaten er al weer 2 doelpunten in voor onze kanjers. Het was dat de derde keeper van Gemert zo goed was, dat er daarna nog maar 1 keer gescoord werd. Want het had nog veel harder kunnen regenen....

 

Mifano JO9-2G, van harte gefeliciteerd met deze 3-12 uitslag!