Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2G al weer ongeslagen

Sparta'25 JO9-2 - Mifano JO9-2G

 

Deze mooie zaterdagochtend moesten onze sterren helemaal afreizen naar Beek en Donk (Laarbeek) om hun kunsten weer ter vertonen. Omdat Sparta ook veel spelers in het team had, hebben we deze wedstrijd 7 tegen 7 gespeeld. En werd de wedstrijd zoals gebruikelijk in 4 delen gespeeld.

 

Focus was het toverwoord deze wedstrijd. Waar Mifano vanaf het begin scherp was, had Sparta er moeite mee. Mifano had duidelijk de overhand en het spel was vooral te doen aan de zijde van de tegenstander. Hierdoor gingen er in het eerste kwart van de wedstrijd al 2 treffers in en kwamen we op een comfortabele voorsprong.

 

In het tweede kwart gingen we stug door, alleen was het meer de lat en de paal die geraakt werden dan het fortuinlijke net. Dankzij 2 goede reddingen van onze keeper kwam er geen tegendoelpunt en konden onze kanjers de voorsprong vergroten naar 0-3,

 

In het derde kwart kon je aan onze jongens zien dat ze er alle vertrouwen in hadden dat ze gingen winnen en verloren ook zij wat focus. Zo kon het gebeuren dat beide teams hier tot scoren kwamen waardoor dit gedeelte eindigde in 1-4.

 

In het laatste gedeelte van de wedstrijd was Mifano wel op dreef richting doel van de tegenpartij, maar het leek erop dat de keeper daar eindelijk wakker werd en meer dan 1 stap naar links of rechts ging zetten. Daardoor kwamen we niet meer tot scoren, maar ook Sparta'25 kwam niet tot scoren. 

 

Met een 1-4 winst op zak gingen we weer terug naar huis. De spelers en coaches hebben weer goed werk verricht. Gefeliciteerd!!