Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2

JO9-2G moet in zwaarbevochten strijd verlies pakken

Mifano JO9-2G - SJO Helmondia-Mulo JO9-7

 

Op de morgen na de leuke Sinterklaas viering bij Mifano, mochten de spelers van JO9-2 weer aantreden. De vooruitzichten waren goed en niets wees erop dat het een moeizame wedstrijd ging worden.

 

Helaas kreeg Mifano al snel 2 doelpunten tegen. Dat bleek aan de ene kant even dodelijk voor de team moraal en moest de wedstrijd zelfs even stilgelegd worden. Maar na kort beraad hadden we toch weer een team op het veld staan. En kon de tegenaanval beginnen. Er werd flink gevochten om de bal. Daardoor lukte het om de achterstand weer in te halen en werd de tussenstand 2-2.

 

Na de korte drinkpauze en wat tactische tips van de trainers begon Mifano, zoals we gewend zijn, sterk. Er werd goed overgespeeld en de sptitsen gunde elkaar de doelkansen. De "Tank van Mierlo" wist de "verrekes goeie spits" van Mulo in bedwang te houden. En anders hadden we de keeper nog. Daardoor wist Mifano de leiding in de wedstrijd over te nemen en werd de tussenstand 5-3.

 

Als we dit vast wisten te houden, zou niets het kampioenschap van de kanjers in de weg staan. Maar we wisten ook dat Mulo-Helmondia gevaarlijk was. De kansen gingen heen en weer, maar helaas wist Mifano even niet tot scoren te komen en Mulo-Helmondia wel. Ze schoten zelfs zo hard op doel dat net voor het einde van dit deel, onze keeper zowat het loodje legde. De tussenstand werd hiermee 5-6.

 

Voor het laatste deel van de wedstrijd moesten we op zoek naar een nieuwe keeper, die de gevreesde kanonskogels durfde te trotseren. Niemand stond te popelen, maar toch was er 1 die niet bang was en de zware last op zijn schouders pakte. Er werd enorm gevochten, en Mifano nam in de opstelling wat extra risico door een van de spitsen op de helft van de tegenstander te laten staan om zo bij de counter gevaarlijk te kunnen zijn. Mifano was de eerste die scoorde waardoor de stand weer gelijk was. Helaas lukte het Mulo-Helmondia om nog 2 keer te scoren en miste Mifano nog een paar kansen.

 

Helaas voor JO9-2G hun eerste verlies van dit seizoen met 6-8, in een mooie zwaar bevochten wedstrijd. Volgende week mogen ze tegen een ander team van SJO Mulo-Helmondia hun revanche gaan pakken.

JO9-2G speelt gelijk in zwaar bevochten wedstrijd!

NWC JO9-3G - Mifano JO9-2G

 

Vandaag mochten we in de vroege ochtend en koude op weg naar Asten om te kijken of we onze winstreeks voort konden zetten. De motivatie was er in ieder geval.

 

We speelden weer volgens het vaste recept van 3 keer 13 minuten. 

 

Na de aftrap werd al snel duidelijk dat het vandaag een stevige pot zou gaan worden. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Er waren wederzijds maar weinig kansen om die o zo belangrijke eerste goal te scoren. En als er dan een keer een kans was, hadden we last van een keeper die in het doel stond. Maar ook onze keeper wist de nul te handhaven door een paar goede acties. De tussenstand bleef daarmee 0-0.

 

In het tweede deel van de wedstrijd bleef het gelijk opgaan. De verdediging bleef op zijn hoede en haalde zelfs menig karate trap uit richting de hoge ballen om zo de aanval van NWC te kunnen stoppen. Helaas benutte NWC een kans die ze kregen, waardoor we met 0-1 achter kwamen. Net voor het eindsignaal van dit deel had Mifano nog een mooie kans voor de gelijkmaker, maar helaas ging dat schot naast en bleef het 0-1.

 

Onze toppers waren nog lang niet verslagen en ze bleven er in geloven, zelfs toen ze nog een tegendoelpunt moesten incasseren. Mifano werd nog gemotiveerder en ging net wat feller voetballen. Daardoor kwam er na goed teamwork eindelijk het eerste doelpunt voor Mifano en werd de achterstand verkleind. Mifano bleef doorgaan en geloofde er nog steeds in. Dat werd beloond want de gelijkmaker werd gemaakt. Beide teams bleven druk zetten en voor NWC pakte dat het snelst goed uit. Weer moest Mifano proberen de achterstand in te halen. De spanning langs de lijn liep op, zou het onze kanjers dan gebeuren dat ze de eerste wedstrijd van het seizoen zouden verliezen???? Natuurlijk niet, want Mifano faalt nooit, dus ook vandaag niet. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Mifano een corner af te dwingen. En in corners zijn we goed! Dit keer geholpen door de keeper van NWC die de bal inplaats van weg te trappen, strak in zijn eigen doel trapte. We leefden weer want het stond weer gelijk. Mifano bleef drukken, zelfs de achterhoede ging mee druk naar voren zetten om te proberen die overwinning in de wacht te slepen. Helaas eindigde deze aanval net naast het doel waardoor de stand op 3-3 uit kwam.

 

Het was weer een mooie wedstrijd om te zien!

JO9-2G Wint spannende 8ste competitie wedstrijd

Mifano JO9-2G - Deurne JO9-3

 

Vandaag mochten onze talenten weer een keer thuis aantreden tegen Deurne. Het was een frisse ochtend maar het flitsende spel zorgde ervoor dat de supporters het toch warm hielden.

 

De wedstrijd werd weer gespeeld in 3 delen. Vanaf het begin was de wedstrijd meteen spannend omdat de teams zeer aan elkaar gewaagd waren. Mifano was gelukkig wel het over grote deel van de wedstrijd in balbezit. Bijna hadden we een tegendoelpunt te incasseren maar gelukkig kon onze keeper in de herkansing nog net de bal van de lijn vissen. Mifano had nog een mooi schot op doel maar die eindigde helaas op de paal waardoor de tussenstand 0-0 bleef.

 

De eerste goal viel door goed teamwork van de spitsen. Schoot de ene gericht op doel en net toen de keeper dook veranderde de ander de bal van richting en was het prijs. En dat smaakte naar meer, Mifano bleef op jacht gaan naar de goals, maar ook Deurne deed zijn best. Uit eindelijk wist Mifano er nog 2 mooie goals uit te halen. En eindige de tussenstand op 3-0.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd brak het doelpunten festijn pas echt los. Binnen no-time vlogen er 3 schoten van Mifano in het net. Maar Deurne gaf niet op en bleef doorvechten. Dat werd beloond door 2 goals. Gelukkig wist Mifano daarna weer te scoren zodat Deurne niet al te dichtbij kwam voor een eventueel gelijkspel. Mifano werd wat vermoeid waardoor Deurne nog 2 maal de ruimte kreeg om tot scoren te komen.

 

Het was weer een mooie wedstrijd om te zien en de 7-4 winst was dik verdiend!

JO9-2G wint met ruime cijfers!

Gemert JO9-4 - Mifano JO9-2G

 

Vandaag was weer een uitwedstrijd voor de sterren van JO9-2G. Dit keer mochten we aantreden tegen Gemert.

 

De voorspellingen waren dat het een regenachtige dag zou worden en dat klopte, alleen was het geen water maar doelpunten die het regende.

 

We speelde deze wedstrijd in 3 delen. Het eerste deel van de wedstrijd kwam moeizaam opgang. Het ontrbak aan de o zo belangrijke "Focus". Maar toch slaagde Mifano er in om Gemert al snel op een dikke achterstand te zetten. Ze scoorde dit deel van de wedstrijd al 7 keer.

 

In het tweede deel van de wedstrijd stond er voor Mifano een compleet nieuwe opstelling op het veld. En dat was te merken. Gemert wist vrij snel 2 keer te scoren. Gelukkig werd Mifano weer wakker en werd Gemert gestopt. Mifano ging weer goed opbouwen en wist er nog 2 doelpunten uit te persen. Gemert slaagde er ook nog 1 keer in om een goal te scoren en zo werd de stand op 3-9 gezet.

 

In het derde deel van de wedstrijd was Mifano weer scherp en voor dat we het wisten zaten er al weer 2 doelpunten in voor onze kanjers. Het was dat de derde keeper van Gemert zo goed was, dat er daarna nog maar 1 keer gescoord werd. Want het had nog veel harder kunnen regenen....

 

Mifano JO9-2G, van harte gefeliciteerd met deze 3-12 uitslag!

JO9-2G al weer ongeslagen

Sparta'25 JO9-2 - Mifano JO9-2G

 

Deze mooie zaterdagochtend moesten onze sterren helemaal afreizen naar Beek en Donk (Laarbeek) om hun kunsten weer ter vertonen. Omdat Sparta ook veel spelers in het team had, hebben we deze wedstrijd 7 tegen 7 gespeeld. En werd de wedstrijd zoals gebruikelijk in 4 delen gespeeld.

 

Focus was het toverwoord deze wedstrijd. Waar Mifano vanaf het begin scherp was, had Sparta er moeite mee. Mifano had duidelijk de overhand en het spel was vooral te doen aan de zijde van de tegenstander. Hierdoor gingen er in het eerste kwart van de wedstrijd al 2 treffers in en kwamen we op een comfortabele voorsprong.

 

In het tweede kwart gingen we stug door, alleen was het meer de lat en de paal die geraakt werden dan het fortuinlijke net. Dankzij 2 goede reddingen van onze keeper kwam er geen tegendoelpunt en konden onze kanjers de voorsprong vergroten naar 0-3,

 

In het derde kwart kon je aan onze jongens zien dat ze er alle vertrouwen in hadden dat ze gingen winnen en verloren ook zij wat focus. Zo kon het gebeuren dat beide teams hier tot scoren kwamen waardoor dit gedeelte eindigde in 1-4.

 

In het laatste gedeelte van de wedstrijd was Mifano wel op dreef richting doel van de tegenpartij, maar het leek erop dat de keeper daar eindelijk wakker werd en meer dan 1 stap naar links of rechts ging zetten. Daardoor kwamen we niet meer tot scoren, maar ook Sparta'25 kwam niet tot scoren. 

 

Met een 1-4 winst op zak gingen we weer terug naar huis. De spelers en coaches hebben weer goed werk verricht. Gefeliciteerd!!