Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2

JO9-2G Laat zich niet van het veld spelen!

Mifano JO9-2G - Millhezer Boys JO9-1

 

Spraken we vorige week al over vuurwerk van onze jongens en meid, dan had je deze wedstrijd van de kanjers moeten zien. Eigenlijk valt hij niet te beschrijven en had je er gewoon bij moeten zijn! Het "moment van de week" was namelijk de complete wedstrijd.....

 

De tegenstander was vol vertrouwen om ons een poepie te laten ruiken door te zeggen dat ze nog maar 2 keer hoefden te winnen om kampioen te worden, maar dan kennen ze ons nog niet!

 

Mifano was vanaf de eerste minuut fanatiek en zorgde al snel voor de eerste kans. Helaas wist Millheeze als eerste te scoren. En kwamen we met 3-1 achter toen er 2 belangrijke Mifano momenten waren. Het eerst vanuit een corner kwam de bal mooi op het koppie van de Mifano verdediger bij de tweede paal en werd hij diagonaal naar binnen gewerkt. Niet veel later gevolgd door een VAR moment om te bepalen of de gelijkmaker van Mifano ook geteld kon worden. En dat was zo en dus gingen we met gelijke stand de time-out in.

 

In het tweede kwart van de wedstrijd bleef Millheeze zeer fysiek voetballen, maar daar hadden we wel een antwoord op. Zeker toen Mifano een strafshop kreeg op 20 meter van het doel. Deze werd er strak ingewerkt en dus kwamen we op voorsprong. De machine begon te lopen en voordat we het wisten gingen we met 6-3 aan de leiding.

 

Met wat er de afgelopen week in de Champions League gebeurde in gedachten bleven we scherp en wisten we dat we er nog niet waren. Dit zorgde er voor dat we geen kansen weggaven, maar we konden de voorsprong ook niet uitbouwen. Dus een doelpuntloos kwart van de wedstrijd.

 

Even leek het erop dat Mifano het ging laten liggen, door twee snelle goals achter elkaar van Millheeze kwamen ze weer bijna langs zij. Maar we bleven koel, veranderde van tactiek en gingen als een malle over het veld om maar vooral op de helft van de tegenstander te blijven. En met resultaat, we knalde er nog 1 in. Het resultaat was een geweldige wedstrijd met een geweldig resultaat! 7-5 voor JO-92G!

JO9-2G komt langzaam weer op dreef

ZSV JO9-2 - Mifano JO9-2G

 

Op deze koude maar zonnige zaterdagochtend mochten onze sterren na 2 weken rust eindelijk weer aan de gang. Nu tegen het tweede team van ZSV.

 

Aan het spel van Mifano in het eerste kwart van de wedstrijd kon je merken dat er van trainen de afgelopen 2 weken niet veel was gekomen, ze waren nog wat onwennig en moesten op gang komen. ZSV profiteerde hiervan door een knullige openingsgoal. Toch wisten we de schade te beperken tot 2-1.

 

ZSV had een goede spits met hard schot, die door paal of achterhoede alle kanten uit weggewerkt werd waardoor het met de laagstaande zon er bij af en toe lastig was voor onze keeper om te weten waar de bal was. Maar alle ballen bleven eruit en door het harde werken van Mifano kon vlak voor rust de gelijkmaker genoteerd worden.

 

Ook in het derde deel van de wedstrijd bleef de spanning er in. Veel kansen aan beide kanten waardoor de bilspieren van het publiek goed getraind werden. Onbenullige foutjes of paal of lat zorgden voor veel gemiste kansen. Toch wist ZSV er 1 in te krijgen waardoor ze weer aan de leiding gingen.

 

Mifano wilde niet met lege handen naar huis en dus werd in het laatste deel van de wedstrijd alles uit de kast gehaald. Het publiek werd op vuurwerk getrakteerd om het warm te krijgen. En zo wist Mifano er een verdiend gelijkspel uit te persen, het werd 3-3.

JO9-2G Levert zware strijd!

Mifano JO9-2G - SV Brandevoort JO9-2

 

Vandaag moest er in de kou flink gewerkt worden tijdens de wedstrijd. De tegenstanders hadden een goede verdediging waardoor het voor de spitsen moeilijk was om tot scoren te komen. Hoewel onze verdediging ook goed zijn best deed en menig kans wist te stoppen. Konden we toch niet voorkomen dat Brandevoort kon scoren. Met een 0-3 tussenstand gingen we de eerste time-out in.

 

Hoewel Mifano duidelijk als team een beter spel stond te spelen, lukte het helaas niet om de kansen om te zetten in vele doelpunten. Werd eerst de achterstand nog iets groter,  lukte het vanwege het grote doorzettingsvermogen van Mifano om toch de eerste goal te scoren. Dit deel van de wedstrijd eindigde in een 1-4 achterstand.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd had Mifano duidelijk de overhand. Helaas resulteerde dit niet in een verdiende eindstand. Die werd uiteindelijk 1-6.

 

Hoewel dus verloren, mogen onze spelers wel trots op zichzelf zijn want ze hadden weer een super goede voetbal wedstrijd neergezet met goede spel opbouw. Volgende keer beter!

JO9-2G heeft de teamspirit te pakken!

Stiphout JO9-3 - Mifano JO9-2G

 

De ochtend begon wat chaotisch vandaag. De shirtjes waren vergeten, bij Stiphout was de wijdstrijdcoördinator niet aanwezig. De koffiepot was leeg en de opstelling was nog maar voor de helft klaar. En we hadden een zieke die uiteindelijk niet in staat was om in aktie te komen.

 

Maar gelukkig begon Mifano scherp en goed aan de wedstrijd! Er stond vanaf de eerste seconde een heus team op het veld dat goed rondkeek en overspeelde. Mifano had duidelijk de overhand en creëerde de meeste kansen. Helaas wist Stiphout die ene kans die ze kregen te benutten en kwamen we op achterstand. Maar zoals jullie inmiddels wel weten hebben we vechters waardoor het eerste deel toch in een gelijke stand eindigde 1-1.

 

In het tweede deel van de wedstrijd bleef Mifano goed voetballen en druk zetten. Stiphout had het aan de kwaliteiten van de keeper te danken dat het wat langer duurde voordat Mifano de voorsprong kon pakken.

Door de goede spel tactiek, wissel strategie en het goed luisteren van de spelers zorgde we ervoor dat het tweede deel eindigde in een 2-4 voorsprong voor onze kanjers.

 

De wedstrijd was nog steeds niet in de pocket voor Mifano, en dus moest in het derde en laatste deel iedereen zich goed aan de opdracht houden en ingezet worden op de plekken waar ze het best tot hun recht komen. En dit had resultaat! Mifano wist de voorsprong uit te breiden en liet Stiphout nauwelijks toe aan Mifano zijde. Een mooie winst met 2-6 was de beloning.

 

Gefeliciteerd! 

JO9-2G Geeft niet op

ZSV JO9-3 - Mifano JO9-2G

 

Vandaag stond de inhaalwedstrijd van 2 weken terug op het programma. Gelukkig was het weer vandaag stukken beter. En was de koffiedame er weer.

 

Voor het eerst dit seizoen speelde we een wedstrijd geleid door een jeugdscheidsrechter.

 

De machine moest vandaag op gang komen, het leek wel of we nog niet wakker waren. Daardoor kon het gebueren dat we snel tegen een 1-0 achterstand moesten kijken. Maar inmiddels is wel bekend dat we niet snel opgeven en dus vochten we dapper terug met resultaat waardoor de stand aan het eind van het eerste kwart op 1-1 stond.

 

Het tweede kwart werd goed gevochten en de spanning zat er goed in. Zelfs het publiek ging helemaal mee op in de wedstrijdspanning en liet van zich horen. We kwamen een paar keer goed weg door hulp van paal, lat of hoofd waardoor er geen tegengoal inging. Helaas werden onze kansen ook iedere keer gestopt waardoor dit deel doelpuntloos bleef.

 

In het derde deel van de wedstrijd struikelde een ZSV speler over een graspol en kreeg daar nog een strafschop voor ook nog tot ongeloof van de Mifano supporters. Deze werd nog benut ook, waardoor we de achterstand weer in moesten halen. Dit lukte nog voor het eind van het derde deel en daarmee kwam de stand weer op 2-2.

 

Voor het laatste kwart hadden we maar een missie, scoren om de 3 punten naar Mierlo te brengen. De defensie was goed op de hoede en de spitsen stonden op scherp. Er werden kansen gecreëerd die jammergenoeg eindigde tegen paal, lat of in de handen van de keeper. Soms werden er wat foutjes gemaakt, maar die konden allemaal hersteld worden. Mifano had duidelijk de overhand tot ongenoegen van ZSV-er Jan die dat liet horen via zijn "zachte" stem. 15 seconden voor het eind van het fluit signaal kon ZSV nog een aanval inzetten, gelukkig voor ons misslukte die.

 

Met gelijkspel op zak konden we weer richting Mierlo.