Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

JO9-2

JO9-2G wint met ruime cijfers!

Gemert JO9-4 - Mifano JO9-2G

 

Vandaag was weer een uitwedstrijd voor de sterren van JO9-2G. Dit keer mochten we aantreden tegen Gemert.

 

De voorspellingen waren dat het een regenachtige dag zou worden en dat klopte, alleen was het geen water maar doelpunten die het regende.

 

We speelde deze wedstrijd in 3 delen. Het eerste deel van de wedstrijd kwam moeizaam opgang. Het ontrbak aan de o zo belangrijke "Focus". Maar toch slaagde Mifano er in om Gemert al snel op een dikke achterstand te zetten. Ze scoorde dit deel van de wedstrijd al 7 keer.

 

In het tweede deel van de wedstrijd stond er voor Mifano een compleet nieuwe opstelling op het veld. En dat was te merken. Gemert wist vrij snel 2 keer te scoren. Gelukkig werd Mifano weer wakker en werd Gemert gestopt. Mifano ging weer goed opbouwen en wist er nog 2 doelpunten uit te persen. Gemert slaagde er ook nog 1 keer in om een goal te scoren en zo werd de stand op 3-9 gezet.

 

In het derde deel van de wedstrijd was Mifano weer scherp en voor dat we het wisten zaten er al weer 2 doelpunten in voor onze kanjers. Het was dat de derde keeper van Gemert zo goed was, dat er daarna nog maar 1 keer gescoord werd. Want het had nog veel harder kunnen regenen....

 

Mifano JO9-2G, van harte gefeliciteerd met deze 3-12 uitslag!

JO9-2G al weer ongeslagen

Sparta'25 JO9-2 - Mifano JO9-2G

 

Deze mooie zaterdagochtend moesten onze sterren helemaal afreizen naar Beek en Donk (Laarbeek) om hun kunsten weer ter vertonen. Omdat Sparta ook veel spelers in het team had, hebben we deze wedstrijd 7 tegen 7 gespeeld. En werd de wedstrijd zoals gebruikelijk in 4 delen gespeeld.

 

Focus was het toverwoord deze wedstrijd. Waar Mifano vanaf het begin scherp was, had Sparta er moeite mee. Mifano had duidelijk de overhand en het spel was vooral te doen aan de zijde van de tegenstander. Hierdoor gingen er in het eerste kwart van de wedstrijd al 2 treffers in en kwamen we op een comfortabele voorsprong.

 

In het tweede kwart gingen we stug door, alleen was het meer de lat en de paal die geraakt werden dan het fortuinlijke net. Dankzij 2 goede reddingen van onze keeper kwam er geen tegendoelpunt en konden onze kanjers de voorsprong vergroten naar 0-3,

 

In het derde kwart kon je aan onze jongens zien dat ze er alle vertrouwen in hadden dat ze gingen winnen en verloren ook zij wat focus. Zo kon het gebeuren dat beide teams hier tot scoren kwamen waardoor dit gedeelte eindigde in 1-4.

 

In het laatste gedeelte van de wedstrijd was Mifano wel op dreef richting doel van de tegenpartij, maar het leek erop dat de keeper daar eindelijk wakker werd en meer dan 1 stap naar links of rechts ging zetten. Daardoor kwamen we niet meer tot scoren, maar ook Sparta'25 kwam niet tot scoren. 

 

Met een 1-4 winst op zak gingen we weer terug naar huis. De spelers en coaches hebben weer goed werk verricht. Gefeliciteerd!!

JO9-2G krijgt mooie tenues!

Prestaties JO9-2 beloond door nieuw sponsorschap

 

De progressie en het perspectief dat dit team heeft is menigeen niet onopgemerkt voorbij gegaan. Daarom zijn we er trots op dat het gelukt is om maarliefst 3 nieuwe sponsoren aan te trekken voor dit topteam dit seizoen.

 

Vandaag werden deze sponsoren, Thwan van Gennip (plantenkwekerij van aardbeien-, asperge-, frambozen- en bramenplanten), Doorn Autobedrijf (Universeel garagebedrijf voor alle merken met een specialisme in Engelse auto's / oldtimers) en Gigant International (specialist in podium- en evenementenconstructies) beloond op een prachtige wedstrijd met mooi resultaat. Maar dat kwam natuurlijk omdat zij op hun beurt onze sterren hadden voorzien van tassen, trainingspakken, shirts en een nieuw keepers outfit.

 

Sponsoren enorm bedankt!! Door jullie ziet het spel er alleen maar nog flitsender uit.

 

Zie hieronder de stralende spelers in hun mooie outfit!

 

 

JO9-2G in nieuwe outfit

 

JO9-2G in nieuwe outfit, rug bedrukking

 

VLNR Kevin Kessels (Gigant), Harm Doorn (Doorn Autobedrijf) & Sander Koenen (Thwan van Gennip)

 

JO9-2G zet winstreeks voort in competitie

MIFANO JO9-2G tegen Gemert JO9-5

 

Vandaag mochten onze jongens en meid na een pauze van een week weer aantreden op het voetbal veld. Ze waren enorm gemotiveerd om vandaag te spelen en de winstreeks voort te zetten. Uit betrouwbare bron hadden we vernomen dat zowel Mifano als Gemert nog ongeslagen waren in de competitie.

 

De wedstrijd werd weer in 3 delen gespeeld vanwege de wissels. Het eerste blok ging goed gelijk op. Er werd flink gevoetbald door beide teams. Mifano had wel de overhand en de meeste goal kansen maar konden helaas niet tot scoren komen. Gemert had meer geluk en scoorde wel 1 keer. Maar Mifano bleef vechten en wist de schade tot 0-1 te beperken.

 

In het tweede blok bleef Mifano goed druk zetten en de zekerheid van onze goede verdediging zorgde ervoor dat we vol vertrouwen bleven. En niet geheel onterecht. Er werd nog beter als een team gespeeld en onze troef "de corner" werd goed benut. De spitsen waren scherp. Daardoor sloten we dit deel van de wedstrijd met 3-1 af.

 

In het derde en laatste deel van de wedstrijd werd meteen na de aftrap alweer gescoord waardoor Gemert mentaal gebroken was. Ze konden nog wel een paar keer richting de goal komen, maar gevaarlijk werden ze niet meer. En dus eindigde ook deze competitie wedstrijd weer in een zege, dit keer met 4-1.

 

Proficiat JO9-2G!

JO9-2 Wederom gewonnen in erg mooie westrijd

Mifano JO9-2  -   Mierlo-Hout JO9-3

 

Deze week stond om 09.30 de thuiswedstrijd tegen Mierlo-Hout JO9-3 op het programma. En wat een mooie wedstrijd!

 

In de eerste minuten van de wedstrijd bleek al dat dit spannend ging worden. Het ging goed op en er waren al snel een aantal kansen aan beide kanten. In de eerste 10 minuten leidde dit al tot een mooi eerste doelpunt van ons team, maar helaas in eigen doel. Gelukkig liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten.

 

Daarna werd de druk door ons team flink opgevoerd en waarschijnlijk ook zo door de tegenstander gevoeld. De drinkpauzes werden steeds langer…. Wat werd er goed gespeeld. Goed samenspel, mooie paasjes en een sterke verdediging zorgde ervoor dat we de rust bereikten met een 4-2 voorsprong.

 

Ook in de 2 helft werd dit voortgezet. Mifano was op dreef en er werden nog 4 doelpunten gescoord. Een aantal mooie reddingen van onze keeper zorgde ervoor dat we er, ondanks een paar schoten op doel door Mierlo Hout, in de 2e helft nog maar 1 tegen kregen.

 

Met een welverdiende 8-3 winst op zak kunnen de jongens en meid van Mifano JO9-2 aan de herfstvakantie beginnen. Gefeliciteerd en op naar de volgende!