Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Nieuws

Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano

Frans Althuizen stond al een paar weken op kop en heeft die positie niet meer afgestaan. Op de laatste avond, die met 40 kaarters prima bezet was, scoorde hij matig maar voldoende om de concurrentie voor te blijven. Hij eindigde als eerste met 320 punten. Elly Althuizen zette nog een eindsprint in en kwam op een totaal van 261 punten. Daarmee verwees zij Jac Metternich, die in totaal 233 punten scoorde, van plaats twee naar plaats drie.

Lees meer: Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano

Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Op zondag 6 januari vond weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij Mifano plaats. Het werd een heel gezellige middag met zo’n kleine negentig aanwezigen. Voorzitter Peter Verberne hield zijn traditionele toespraak waarin hij terugblikte op het afgelopen jaar en een flink aantal jubilarissen huldigde.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Jubilarissen Mifano 2019

Er zijn dit keer dertien jubilarissen: zeven zilveren, twee veertigjarige, drie gouden en één zestigjarige. We beginnen met de zilveren jubilarissen.

Lees meer: Jubilarissen Mifano 2019

Hoofdcoach Harold van Doorn één jaar langer bij Mifano

Het bestuur van Mifano en hoofdtrainer Harold van Doorn hebben hun samenwerking geëvalueerd. Hieruit is naar voren gekomen dat men van beide zijden erg tevreden is. Daarbij heeft Harold van Doorn te kennen gegeven het zeer naar zijn zin te hebben bij Mifano. Derhalve is gezamenlijk besloten om volgend seizoen met elkaar door te gaan en dus de overeenkomst te verlengen met één jaar.

Eerste kaartavond druk bezocht

De eerste van de jaarlijkse vijf kaartavonden bij Mifano zit er weer op. Maar liefst 36 liefhebbers waren weer naar het gezellige paviljoen gekomen. Er waren twee kaarters die een beetje boven de rest uitstaken, maar wie weet geldt ook hier het spreekwoord: het eerste gewin is kattengespin. In elk geval biedt de stand nog mogelijkheden genoeg voor alle deelnemers. Dus kom ook naar het Mifano-paviljoen voor een gezellige en sfeervolle kaartavond. a.s. vrijdag, 21 december, is speelronde twee en de andere drie speelronden zijn op de vrijdagen 28 december, 4 januari en 11 januari.

Lees meer: Eerste kaartavond druk bezocht