Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Nieuws

Zondag 26 mei: afsluiting seizoen 2018-2019

Aanstaande zondag, 26 mei, wordt het voetbalseizoen 2018-2019 op feestelijke wijze afgesloten. Plaats van handeling: het paviljoen op sportpark De Ark.

 

Een en ander begint na afloop van de laatste competitiewedstrijd van Mifano 1 tegen ELI 1. Tijdens dit festijn wordt aandacht besteed aan de kampioen(en) en afscheid genomen van een aantal selectiespelers. Ook wordt de speler en speelster van het jaar bekendgemaakt.

 

DJ W3SS zorgt voor de muziek en rond 19:30 uur volgt een wervelend optreden van niemand minder dan Brian Voet (foto).

 

Kortom, een evenement waar traditiegetrouw de gezelligheid weer van af zal druipen. Niet te missen dus. Jij komt toch ook …..!?

Donderdag 30 mei: Familiedag

 

 

Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Op zondag 6 januari vond weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij Mifano plaats. Het werd een heel gezellige middag met zo’n kleine negentig aanwezigen. Voorzitter Peter Verberne hield zijn traditionele toespraak waarin hij terugblikte op het afgelopen jaar en een flink aantal jubilarissen huldigde.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano

Frans Althuizen stond al een paar weken op kop en heeft die positie niet meer afgestaan. Op de laatste avond, die met 40 kaarters prima bezet was, scoorde hij matig maar voldoende om de concurrentie voor te blijven. Hij eindigde als eerste met 320 punten. Elly Althuizen zette nog een eindsprint in en kwam op een totaal van 261 punten. Daarmee verwees zij Jac Metternich, die in totaal 233 punten scoorde, van plaats twee naar plaats drie.

Lees meer: Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano

Carel-Jan Leenen langer bij Mifano

Het bestuur van Mifano en Carel-Jan Leenen hebben besloten hun verbintenis met één jaar te verlengen. Dit wordt het achtste seizoen van Carel-Jan als trainer van Mifano 2. Ook is hij assistent van hoofdcoach Harold van Doorn.

 

Onlangs is de verbintenis tussen Mifano en hoofdcoach Harold van Doorn verlengd. Door deze afspraak met Carel-Jan Leenen is de invulling van de technische staf voor het seizoen 2019/2020 zeker gesteld.