Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Clubsupport blessure-inloopspreekuur

Zoals bij velen bekend heeft Mifano een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh in de vorm van Clubsupport.

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij Mifano te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen bij Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh:


Praktijk Jeurissen & van den Ingh Mierlo      dinsdagavond      18.30 tot 19.30 uur

Sportpark Mifano                                                donderdagavond 19.30 tot 20.00 uur.

 

De leden van Mifano kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig advies krijgen zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of eventuele reguliere, sport of manueel fysiotherapeutische begeleiding plaatsvinden. Daarnaast zal Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh begeleiding bieden binnen het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij Mifano inzetten op preventief gebied, door middels van het geven van workshops.

Middels clubsupport willen Mifano en Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh de leden van de club een zo optimaal mogelijke begeleiding bieden voor het hestel van de klachten zodat werk en sport snel en verantwoord hervat kan worden.

 

Binnen Mifano is Alex Martens de persoon die in contact staat met de praktijk. Bij Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh is Danny Kuijten de contactpersoon vanuit de praktijk. Zijn er vragen op organisatorisch niveau neem dan contact op met Alex Martens of Danny Kuijten. Zijn er spelers van uw team geblesseerd en maken zij gebruik van onze diensten dan ontvangt u via de behandelend therapeut informatie ten aanzien van de inzetbaarheid van uw speler. Op deze manier willen we de interactie met Mifano en haar leden verbeteren voor een optimaal resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op:

http://www.jvdi.nl/

http://www.jvdi.nl/clubsupport